شناخت والدین سمی و نحوه برخورد با آنها

  سه شنبه، 20 اردیبهشت 1401   زمان مطالعه 13 دقیقه
شناخت والدین سمی و نحوه برخورد با آنها
بسیاری از والدین به پشتوانه این وابستگی، ناخودآگاه از مرزهای شخصی فرزند خود می‌گذرند و ناخواسته او را آزار می‌دهند. در ادامه این مقاله، روش‌های برخورد با والدین سمی را معرفی می‌کنیم که حتی اگر نتوانستید رفتار والدین خود را تغییر دهید، با تغییر رفتار خودتان وضعیت را بهبود ببخشید.

کودکان حتی آن هایی که والدین سمی دارند، فکر می کنند تمام پدر و مادرها شبیه همند. آن ها هیچ توانایی برای مقایسه ندارند، به همین خاطر تصور می کنند تمام خانواده ها وضعیتی مشابه خانواده آن ها را دارند و همه ی والدین بی رحم و غیر قابل کنترل اند؛ اما در نهایت متوجه می شوند که برخی والدین از نظر روحی و احساسی بدون مشکل اند، به احساسات کودکان شان توجه کرده و آن ها را حمایت می کنند تا به دنبال آرزوهایشان بروند، به خاطر اشتباهاتشان معذرت خواهی می کنند و به شکل منطقی و محترمانه در مورد مشکلات حرف می زنند. در همین جاست که درمی یابند پدر یا مادرشان کاملا متفاوت اند. والدین سمی مشکلات و رنج و ناراحتی زیادی برای فرزندان خود ایجاد می کنند؛ اما باید بدانید این مشکل قابل حل است و می توانید بر اثرات منفی والدین سمی غلبه کنید. اولین قدم این است که نشانه های والدین سمی را شناسایی کرده و با مشکلات و دلایل سمی بودن آن ها آشنا شوید.

والدین سمی

نشانه های والدین سمی

هرکسی ممکن است در رابطه با والدین خود یا همسرش دچار مشکل شود. البته اگر خوش شانس باشید، در اغلب موارد رابطه خوبی با والدینتان خواهید داشت؛ اما کسانی که پدر و مادری سمی دارند، از چنین رابطه ای بی بهره اند. افراد با والدین سمی، هرچقدر هم تلاش کنند نمی توانند یک رابطه سالم و بر اساس احترام متقابل با آن ها داشته باشند. تاکنون واژه والدین سمی به گوش تان خورده است؟ بدون شک هرکسی تعریف متفاوتی از آن دارد. گاهی والدین از خود راضی، دارای اختلالات روانی، سوء استفاده گر، دچار مشکل احساسی، معتاد به الکل یا مواد مخدر را به عنوان والدین سمی می شناسیم. در ادامه به نشانه های والدین سمی اشاره خواهیم کرد:

1. والدین سمی ظرفیت پایینی برای همدلی دارند

آن ها همیشه نیازهای خود را در اولویت قرار می دهند و توجهی به احساسات و نیازهای دیگران ندارند. والدین سمی اصلا توجهی به این مسئله ندارند که رفتارشان چه تأثیری روی دیگران دارد و به سختی می توانند احساسات دیگران را درک کنند.

2. بی ادب و گستاخ اند

آن ها اصلا احترامی به دیگران نمی گذارند و نمی توانند با ادب و مهربانی با اطرافیانشان رفتار کنند.

3. از نظر احساسی واکنش پذیرند

والدین سمی در اغلب موارد نمی توانند احساسات خود را کنترل کنند. آن ها بسیار غیر قابل پیش بینی هستند و تمام مسائل را بیش از حد بزرگ جلوه می دهند.

4. کنترل گرند

آن ها همواره سعی می کنند به شما بگویند چه کاری باید انجام دهید و چه زمانی و چگونه باید آن کار را انجام دهید.

5. خشمگین اند

آن ها عصبی و پرخاشگرند و اغلب شما را با گوشه و کنایه های فراوان، عمدی فراموش کردن مسائل یا قهر کردن آزار می دهند.

6. مدام ایراد می گیرند

هر کاری انجام دهید، والدین سمی از شما راضی نخواهند بود. آن ها در هر چیزی عیب و ایراد پیدا می کنند.

7. مکر و حیله دارند

با فریب کاری و تغییر واقعیت سعی می کنند خود را خوب جلوه دهند. آن ها ازاحساس گناه، انکار و نالایق دانستن برای رسیدن به خواسته هایشان استفاده می کنند.

8. اهل سرزنش اند

آن ها مسئولیت کارهایشان را نمی پذیرند و خود را در ناکارآمدی خانواده بی تقصیر می دانند و تمام تقصیرها را به گردن دیگران می اندازند.

9. توقع بالایی دارند

آن ها از همه انتظار دارند تمام کارهایشان را کنار بگذارند و فقط به نیازهای آن ها رسیدگی کنند. هیچ توجهی به شما، برنامه ریزی ها و نیازهایتان ندارند؛ تنها به خودشان اهمیت می دهند و شما باید هر کاری از دستتان برمی آید، برایشان انجام دهید.

10. رفتار ناشایستی دارند

والدین سمی کسانی اند که باعث آبروریزی شما می شوند. برای مثال همیشه لطیفه های نامناسب تعریف می کنند، اهل مشاجره های فیزیکی اند، شوخی های زشت می کنند و به گونه ای در جمع رفتار می کنند که خجالت می کشید آن ها را به عنوان پدر یا مادر خود معرفی کنید.

والدین سمی

11. بی رحم اند

والدین سمی حرف هایی می زنند و کارهایی می کنند که بسیار بی رحمانه است. آن ها شما را مسخره می کنند، شما را با عناوین زشت صدا می زنند، نقطه ضعف های شما را به رختان می کشند و صحبت از مسائلی می کنند که به آن ها حساسید.

12. حریم خود را رعایت نمی کنند

والدین سمی در مسائل شخصی شما دخالت می کنند و نمی خواهند بپذیرند فردی بالغ و مستقل هستید. آن ها می خواهند مسائل شخصی زندگی تان را بدانند، به حریم خصوصی تان احترام نمی گذارند، ایمیل هایتان را می خوانند، بدون دعوت به خانه تان می آیند، بدون این که خوشتان بیاید شروع به نصیحتتان می کنند و اغلب در تربیت فرزندانتان دخالت می کنند.

13. شما را درگیر می کنند

آن ها اعتماد ناسالمی به شما دارند. آن ها اطلاعات خصوصی زیادی مانند مشکلات زناشویی شان را با شما مطرح می کنند و توقع دارند از آن ها پشتیبانی احساسی داشته باشید.

14. همیشه با شما رقابت می کنند

نه تنها همیشه می خواهند حق داشته باشند، بلکه طوری رفتار می کنند که انگار رقیب شما هستند؛ پس به جای این که برای موفقیت شما خشنود شوند، سعی می کنند آن را ناچیز بشمرند یا شما را نادیده بگیرند.

15. وقتی کنارشان هستید، با آن ها حرف می زنید یا به آن ها فکر می کنید، احساس بدی پیدا می کنید

آخرین نشانه والدین سمی به احساسی که شما به آن ها دارید، مربوط است و نه به کارهایی که آن ها انجام می دهند. وقتی با والدین سمی برخورد دارید، حالتان بد می شود. از حرف زدن با آن ها واهمه دارید و حتی فکر کردن به آن ها باعث می شود عصبی شوید. شاید خاطرات بد به ذهنتان برسد. انرژی منفی آن ها به تمام کارهای شما آسیب می زند. اگر با والدین سمی بزرگ شده باشید، احتمالا ترغیب نشده اید که احساسات خود را داشته باشید؛ پس لازم است به احساسات خود توجه کنید و ببینید آیا والدین خشم، ناراحتی، احساس گناه و دیگر احساسات منفی را در شما زنده می کنند یا نه.

والدین سمی

دشواری های تعیین مرز با والدین سمی

مرزگذاری درست برای والدین سمی در ابتدای کار دشوار است، چون هنوز ناخودآگاه درگیر الگوهای قدیمی دوران کودکی خود هستیم. کاملا مطابق آن الگوها زندگی می کنیم تا اینکه بالاخره متوجه می شویم چقدر تحت تأثیرشان هستیم. البته حتی وقتی متوجه این مسئله می شویم، باز هم کمی طول می کشد تا مرزهای سالم ایجاد کنیم و اصول نحوه برخورد با والدین سمی را به کار بگیریم. دلیلش این است که احساس گناه می کنیم و نمی خواهیم بحثی را شروع کنیم؛ می ترسیم به احساسات والدینمان آسیب بزنیم یا آن قدر درگیر شده ایم که انگار هیچ راه فراری وجود ندارد.

چیزی که بیشتر از همه موجب ترس ما می شود، واکنش والدین به مرزهای جدید ماست. می ترسیم نتوانند این مرزها را تحمل کنند و زندگی شان از هم بپاشد. می ترسیم دیگر تمایلی به ارتباط با ما نداشته باشند و نخواهند ما را در زندگی خود نگه دارند یا اینکه گفت و گو به جروبحثی اساسی ختم شود. حقیقت این است که این ترس را سال ها قبل خودشان در وجود ما نهاده اند.

نحوه برخورد با والدین سمی کنترلگر

این مسئله اغلب به یکی از مسائل «قدرت در مقابل احساس گناه» تبدیل می شود که از رایج ترین مشکلات خانواده ها به حساب می آید. خودمان احساس می کنیم کنترل ما باید در دست والدینمان باشد، چون تا بوده همین بوده و به خاطر تلاشی که برای گرفتن اختیار زندگی خود از آنان می کنیم، دچار احساس گناه می شویم. چنین والدینی شاید تلاش کنند:

  • فرزندانمان را کنترل کنند؛
  • در ازدواج ما دخالت کنند؛
  • سعی کنند با پول ما را تحت کنترل خود درآورند؛
  • با ایجاد احساس گناه ترغیبمان کنند از آنها مراقبت کنیم.

در هر یک از این موقعیت ها ممکن است سردرگم شویم؛ مطمئنیم که انگیزه تمام این کارها عشقی است که در دل به ما دارند، اما حقیقت این است که دوست داشتن دلیل خوبی برای کنترل کردن اطرافیان نیست. مقوله عشق از کنترل کاملا جداست. در این شرایط، یکی از راهکارها این است که خواسته خود را مشخص و آن را به عنوان مرز تعریف کنید. مثلا بگویید: «مامان، من قصد دارم کار الف و ب و ج رو انجام بدم و دقیقا هم همین کار رو انجام می دم.» یا «بابا، من این کار رو دوست دارم نه اون یکی رو. پس همین کار رو قبول می کنم.» در برخورد با والدین سمی وقتی آنها واکنش نشان می دهند، به جای تلاش برای اصلاح یا تغییر احساسات آنها، سعی کنید احساسات خود را بپذیرید و از خودتان مراقبت کنید.

نحوه برخورد با والدین سمی درگیر اعتیاد

زندگی در کنار والدین معتاد این باور را در فرزند ایجاد می کند که باید به نحوی والدین خود را اصلاح یا از آنها مراقبت کند. این افراد توجه و لطفی را نثار والدین خود می کنند که به هیچ احدی در دنیا نمی کنند. ممکن است در قبال آنها احساس گناه یا مسئولیت کنند و شکستن این الگو بسیار دشوار باشد. فکر می کنید چه کسی مسئول خوشبختی و تندرستی شماست؟ آفرین! خودتان مسئولید. بدانید که این مسئله درباره پدر و مادرتان هم صدق می کند. از کوچک ترین مسئولیت های آنان که بر عهده شان گرفته اید شروع کنید و ذره ذره همه را به خودشان بازگردانید.

نحوه برخورد با والدین سمی که نقش قربانی را بازی می کنند

این والدین با ترفندهای روان شناختی از شما می خواهند که از آنان مراقبت کنید و با رفتار خود نشان می دهند که از پس مراقبت از خود برنمی آیند. احتمالا با وجود چنین والدینی، فرد در تمام طول زندگی نقش پدر و مادر را بازی کرده است، مثلا:

  • به گله های مادر از پدر و بالعکس گوش داده است؛
  • قبض ها را پرداخت کرده است؛
  • ناراحتی شان را تسکین داده و به هر نحوی مراقب آنان بوده است.

نحوه برخورد با والدین سمی که نقش بازی می کنند، این است که از مسائل کوچک شروع کنید و مصرانه بگویید که دیگر مسئولیت مراقبت از آنها و انجام کارهایشان را به عهده نمی گیرید. سپس اجازه دهید بدون کمک شما اشتباه کنند تا یاد بگیرند.

والدین سمی

نحوه برخورد با والدین سمی خشمگین

این والدین به معنی واقعی کلمه به شما صدمه زده اند، حال چه از نظر روحی و چه جسمی. حتی شاید فکر کنید رفتار آنها کاملا طبیعی است، چون تربیت آنها طوری بوده که چنین باوری داشته باشید. حالا در جایگاه فرد بالغ، می توانید حد تحملتان را خودتان انتخاب کنید. شاید دیگر تمایلی به ادامه این رابطه نداشته باشید یا به محض آنکه مکالمه به ابراز خشم و توهین کشیده شود، آن را رها کنید. با همین قدم های کوچک شروع کنید و تلاش خود را بسط بدهید. افراد مهربان زیادی وجود دارند که می توانید با آنها روابط سالم برقرار کنید. هیچ انسانی مجبور نیست سوءاستفاده را تحمل کند.

به یاد داشته باشید زندگی شما متعلق به شماست و مسئولیت مراقبت از آن هم بر عهده خود شماست. مسئولیت مراقبت از زندگی والدینتان به عهده شما نیست و هرگز هم نبوده است. شما می توانید بدون اینکه با دیگران نامهربان باشید، به خودتان مهربانی کنید. مرزها نه تنها نشانه بی مهری نیستند، بلکه از الگوهای ناسالم قدیمی به مراتب بهترند.

هنگام زندگی با والدین سمی، چطور با آنها کنار بیاییم؟

رهایی از والدین سمی تحت هر شرایطی دشوار است. با این تفاوت که وقتی با آنها زیر یک سقف زندگی می کنیم، فرصتی برای قطع ارتباط و ترک خانه نداریم و باید راهی برای کنارآمدن با آنها یاد بگیریم. در این بخش قصد داریم نحوه برخورد با والدین سمی در حالتی را توضیح دهیم که با آنها در یک خانه زندگی می کنید.

۱. دست از تلاش برای خشنودکردن آنها بردارید

در کودکی یاد می گیریم که اگر طبق انتظارات والدینمان رفتار کنیم، پاداش هایی مثل لبخند یا بغل در انتظار ماست، اما خشنودکردن والدین سمی غیرممکن است و باعث می شود همیشه دنبال تأیید آنان باشیم. خوشبختی واقعی فقط با زندگی بر اساس ارزش ها، اخلاقیات و نظام اعتقادی خودمان حاصل می شود. تلاش برای راضی نگه داشتن والدین اهرمی به آنان می دهد که با آن شادی فرزند خود را کنترل می کنند، چون می توانند انتخاب کنند که فرزندشان انتظارات آنان را برآورده کرده است یا خیر و این بر احساسات فرزند نیز اثر می گذارد.

۲. آنان را همان طوری بپذیرید که هستند

هرچقدر هم بخواهیم، والدین سمی ما تغییر نمی کنند. رفتار منفی آنها در شخصیتشان ریشه دوانده است و به نظر خودشان رفتار بدی ندارند. هیچ کس نمی تواند رفتار دیگران را کنترل کند، اما می تواند نحوه واکنش خود به رفتار بد آنها را انتخاب کند. روی این مسئله تمرکز کنید.

۳. کمتر اطلاعات در اختیارشان قرار دهید

افراد سمی گاهی از یافته های خود درباره زندگی دیگران برای انتقاد، شایعه پراکنی و دستکاری روان شناختی آنها استفاده می کنند. اطلاعات برای این افراد حکم مهمات را دارد، چون دنبال کنترل تمام جنبه های زندگی فرد هستند. نحوه برخورد با والدین سمی این گونه است که آنها را فقط در جریان اطلاعات پیش پاافتاده زندگی خود قرار می دهیم و نمی گذاریم مشت های ظالمانه آنها به سمت زندگی ما روانه شود. نه تنها موظف نیستیم اطلاعات شخصی خود را با والدینمان در میان بگذاریم، بلکه در صورت بروز ناراحتی، می توانیم هیچ چیزی از خود به آنها نگوییم.

۴. برای والدین سمی استدلال نکنید!

برای افرادِ تحت تأثیر الکل یا مواد مخدر، افراد غیرمنطقی و آنهایی که به بلوغ عاطفی نرسیده اند نمی توان استدلال کرد، بنابراین بهتر است زمان و انرژی گرانبهای خود را برای متقاعدکردن افرادی نگذارید که حتی نمی خواهند گوش کنند. با این افراد وارد بحث نشوید، چون حتی اگر حق با شما باشد هم اشتباه خود را نمی پذیرند.

۵. لازم نیست همه جا همراهی شان کنید

موظف نیستید در تعطیلات و رویدادهای خاص کنارشان باشید. اگر احساس خوبی به این همراهی ندارید، سعی نکنید خشنودی آنها را به قیمت آرامش ذهنی خود به دست بیاورید. وقت خود را با کسانی سپری کنید که به شما اهمیت می دهند تا بیشتر احساس خوشحالی کنید.

۶. به خودتان اهمیت بدهید

والدین سمی تمام احساسات و عواطف فرزند خود را از کالبد او بیرون می کشند. برخورد با آنها تمام انرژی فیزیکی و عاطفی فرد را تخلیه می کند و این مسئله بر زندگی روزمره او اثر منفی می گذارد. بنابراین علاوه بر آگاهی به نحوه برخورد با والدین سمی، اگر گام هایی برای مراقبت از خود برداریم، می توانیم حس خوب و شادی را به خود برگردانیم. حیاتی ترین زمینه های مراقبت از خود تغذیه متعادل، خواب کافی و ورزش منظم هستند. تمرکزتان را روی ارتباط با دوستان محبوبتان و اعضای نزدیک در خانواده بگذارید و زمانی را به انجام سرگرمی هایی دلخواه خود اختصاص دهید.

اهمیت به خود
پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

5 دیدگاه
  دیدگاه ها
بازدیدکننده
2 سال پیش

ترو خدا من هرکاری و امتحان کردم جواب نداده بعضی وقتا دلم میخواد با یه حرکت تمام پل های پشت سرمو خراب کنم جوری که هیچ راه برگشتی نباشه
💜
2 سال پیش

من والدین سمی دارم
بازدیدکننده
2 سال پیش

بسیار عالی. متاسفانه کم نیستن این والدین سمی . چه خوبه که این اگاهی ها جای خرافات و احساس کناهی که در مورد والدین بهمون دادن رو بگیره. واقعا والدین سمی تخلیه روح و انرژی هستن!
بازدیدکننده
2 سال پیش

متاسفانه والدین سمی دارم هزاران بار افسوس و حسرت پشت تمام بغض هایم
زهرا
2 سال پیش

خیلی ممنون
پربحث های هفته   
چهره دلنشین و معصومانه رهبر معظم انقلاب در کلاس ششم ابتدایی+عکس/ رهبری اینجا 12 ساله بودند و معمم (456 نظر) قامت رعنای رهبر انقلاب در لباس خادمی شاه خراسان+عکس /حقا که تو از سلاله ی فاطمه ای... با خنده خود به درد ما خاتمه ای (125 نظر) پذیرایی منحصربفرد رهبر معظم انقلاب از مهمانان؛ چای، شیرینی نارگیلی و یک پارچ آب به جای آب معدنی! (105 نظر) خلاقیت خنده دار مادر ایرانی برای عرض تسلیت به همسایه حماسه آفرید/هنر نزد ایرانیان است و بس! (32 نظر) فاتحه خوانی رهبر معظم انقلاب بر مزار پدر بزرگوارشان در حرم امام رضا+عکس/ تاریخ فوتشون چند روز قبل از تولد رهبری بوده (28 نظر) بنر جالب شهرداری اصفهان برای حمایت از سگ ها در سطح شهر/ بهتر از این نمیشد مردمو قانع کرد! (27 نظر) خواستگاری الناز شاکردوست از رضا گلزار در رستوران شیک/ چشم آیسان خانوم روشن + فیلم (21 نظر) تبریک برادر عروس رهبر معظم انقلاب بابت تولد سومین فرزندِ پسرِ رهبری+عکس/ ماشالا خدا حفظش کنه (20 نظر) نگاهی به میز عزای لوکس و تجملاتی زنداداشِ پزشکِ رابعه اسکویی با رونمایی از عکس‌های آتلیه‌ای مرحومه+ویدیو/ روحش شاد چقد جوون بود (18 نظر) رونمایی از مادربزرگ زیبای هانده ارچل بازیگر سریال مست عشق؛ وقتی خوشگلی رو از مامان بزرگت به ارث میبری/ خدا شانس بده والا😅 (17 نظر) عرص ارادت احساسی روحانی، هاشمی و احمدی نژاد به رهبر معظم انقلاب در عیادت از ایشان در بیمارستان+عکس/ صف کشیدن روسای جمهور برای احوالپرسی با حضرت آقا (17 نظر) کفش بندداری که هیچوقت نصیب رهبر معظم انقلاب نشد/ آرزو به دلمان ماند! چقدر غصه خوردیم (17 نظر) (فیلم) خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی / آقا فرمودند آوازشو بیشتر کن ... (15 نظر) رونمایی از 8 مادرشوهر مهربون غزل بدیعی، همسر داغ دیده رضا داوودنژاد/ خدا حفظشون کنه (15 نظر) خلاقیت تحسین برانگیز یک نانوای ارومیه‌ای برای کمک به همشهری ها/ باریکلا به این شعور و درک بالا+عکس (14 نظر)
دیگران می‌خوانند   
رونمایی از کارت عروسی دختر آیت‌الله طالقانی در سال 47 +عکس قتل فجیع کودک 11ساله به دست نامادری حسود نگاهی به تخت خواب نوزادی شیک دختر زیبای مهران غفوریان/ چه فرشته کوچولوی ناز و دلبری+عکس پسر واقعی سارا والیانی بازیگر نقش آسیه در گیلدخت / یک پسر زیبا و دوست داشتنی تمام کشورهای خارجی که رهبر معظم انقلاب به آن سفر کردند+عکس سابمیت مقاله چیست؟ چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان قهر کردن «شهربانو منصوریان» در مراسم تجلیل از مدال‌آوران+فیلم تعیین زمان دقیق برای اعلام نتایج آزمون ارشد مراحل اکسپت مقاله تصاویری تاریخی از اولین سفر خارجی رهبر معظم انقلاب 40 سال پیش تسهیلات ویژۀ بنیاد نخبگان برای دانش‌آموزان مدارس سمپاد هزینه چاپ یک کتاب خلاقیت عجیب آرایشگر خوش ذوق در تبدیل موی مشتری به سبد میوه حماسه ساز شد+ویدئو/سلطان بی چون و چرای شینیون در سطح خاورمیانه😂 سلاخی هولناک دختر 21 ساله به دست پدر خشمگین/ به طور نامحسوس دخترم رو تحت نظر گرفتم و دیدم که افراد ناشناسی به خانه‌اش رفت و آمد دارند ماشین سواری خنده دار شهاب حسینی با رنوی طوسی داغون در اوج شهرت/ تو خیابون فرشته تهران خاموش شد!+ویدیو نگاهی به خونه زندگی لوکس و تجملاتی بهنوش بختیاری با رونمایی از میز مفصل غذا و میوه برای مهمانان+عکس/ سلیقه‌ش حرف نداره👌 تبدیل پایان نامه به مقاله و کتاب صحبت های خنده دار رشید اصفهانی: من معلم بودم هر سال هم 100 درصد قبولی میدادم الان که بچه ها رو میبینم یا معتادن یا تو زندان😅 +فیلم مراحل چاپ کتاب نحوه تبدیل پایان نامه به کتاب اوج خلاقیت خنده دار یک دانش آموز ایرانی خوش ذوق برای نمره گرفتن از خانم معلم/ چقدرم دست و دلباز+عکس قیمت استخراج مقاله از پایان نامه اسکورت سفت و سخت محمود احمدی نژاد در سفر جدیدش به این کشور+ویدیو/ رژه خودروها برای محافظت از رئیس جمهور سابق رونمایی از نوزاد خوشگل و بامزه لیلا حاتمی +عکس / عاشقانه های لیلا و علی مصفا ارزش صد بار دیدن رو داره👌 صحبت‌هایی دختر غرفه داری که با پوشش نامتعارفش با رهبر معظم انقلاب دیدار کرد+ویدیو/ نه حضرت آقا و نه محافظان هیچکدوم به من درباره حجابم تذکر ندادند خلاقیت بی نظیر یک طراح مبل راحتی با الهام از مدل نارگیل/ مغز تو رو باید تو موزه نگه داشت+عکس مات و مبهوت ماندن داوران صداتو از خوانندگی پسر کویرنورد با آهنگ چاووشی/ تنهای بی سنگ صبور! +فیلم چهره دلنشین و معصومانه پسر و دختر زیبا و اصیل پیمان معادی، آرمان سریال افعی تهران+عکس محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب در چند ثانیه همسر واقعی و باکلاس پیمان معادی، آرمان سریال افعی تهران/ چقدرم خانومش شبیه خودشه+عکس لباس های سِت جورجینا همسر رونالدو با آقای فوتبالیست/ چه خوش ذوق و عاشقانه +عکس چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟ مراحل سابمیت مقاله رونمایی از ماشین نوستالژی پاشا جمالی، مهیار سریال نون خ/ فروشی هم نیست!! +عکس پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC رونمایی ستاره سادات قطبی از نقاشی احساسی و زیبای یک دختر تهرانی برای پدر جوان فوت شده‌اش در بهشت زهرا/ با چسب چسبونده روی قبر+عکس اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
تیتر امروز   
قتل فجیع کودک 11ساله به دست نامادری حسود
تمام کشورهای خارجی که رهبر معظم انقلاب به آن سفر کردند+عکس
تعیین زمان دقیق برای اعلام نتایج آزمون ارشد
تسهیلات ویژۀ بنیاد نخبگان برای دانش‌آموزان مدارس سمپاد
سلاخی هولناک دختر 21 ساله به دست پدر خشمگین/ به طور نامحسوس دخترم رو تحت نظر گرفتم و دیدم که افراد ناشناسی به خانه‌اش رفت و آمد دارند
مرد 62 ساله آلمانی که 217 بار واکسن کرونا زده !!!
قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش
جزئیاتی از پرونده مرگ بلاگر معروف مشهدی
واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به برخی مدیران شهرداری تهران
جاساز مواد در معده برای فروش در زندان
«آنجلینا جولی» موی خود را برای این دختر دانشجوی آمریکایی قیچی نمی‌کند؟+تصاویر
اعتراف متهمان شبکه‌های فریب و قاچاق دختران+عکس و فیلم
کشف حجاب، سرو مشروبات الکلی و فروش ژامبون‌ با گوشت حرام در رستوران‌های بالای شهر / طرح نور در این رستوران‌ها هم اجرا شود
اتاق شکنجه شوگرمامی برای پسر جوان در حواشی داغ امروز سه‌شنبه 18 اردیبهشت 1403
افشای راز های عجیب و افسردگی شدید جواد رضویان در برنامه زنده/رضویان:خداوند را فراموش کردم..