آیا درباره وثیقه خروج از کشور اطلاعی دارید؟!

  پنجشنبه، 07 دی 1402   زمان مطالعه 13 دقیقه
آیا درباره وثیقه خروج از کشور اطلاعی دارید؟!
خدمت سربازی از جمله وظایف اجباری برای آقایان در کشور ایران است.مدت خدمت سربازی 18 ماه است که باید آقایان بعد از اتمام تحصیل خود ، به این امر بپردازند.در برخی موارد قبل از گذراندن این خدمت افراد نیاز دارند که به خارج از کشور سفر کنند. سازمان نظام وظیفه این تمهید را انجام داده است. در ادامه بیشتر با این بحث آشنا خواهیم شد. با ساعدنیوز همراه باشید.

از جمله تکالیف و وظایف شهروندی در کشور ما، که البته اختصاص به آقایان داشته، گذراندن دوره خدمت وظیفه عمومی یا همان سربازی می باشد. بر اساس قانون خدمت وظیفه عمومی، کلیه مردانی که به سن 18 سالگی رسیده اند، موظف به گذراندن دوره اجباری سربازی می باشند. در غیر این صورت، افراد مشمول، از برخی از خدمات دولتی، محروم شده که دریافت پاسپورت و مجوز خروج از کشور، از جمله این خدمات می باشد.

با این وجود، از آنجا که در موارد خاصی، این اشخص نیاز به خروج از کشور داشته، سازمان نظام وظیفه، ترتیبی را تعیین نموده است که به موجب آن، مشمولین می توانند، برای یک دوره زمانی معین، از کشور خارج شوند. کسب مجوز خروج از کشور، با سپردن وتیقه ای انجام می گیرد که وثیقه خروج از کشور نامیده شده و دارای انواع، میزان، مدت اعتبار و نحوه سپردن متفاوت از وثیقه سایر افراد ممنوع الخروج می باشد.

لذا، با توجه به اهمیت سپردن این وثیقه، برای مشمولان متقاضی خروج از کشور، در این مقاله، ابتدا به این سوال پاسخ داده، که وثیقه خروج از کشور چیست؛ سپس در ادامه، میزان، مدت اعتبار و نحوه سپردن آن را از طریق سایت مربوطه، توضیح خواهیم داد. در پایان نیز به این سوال پاسخ می دهیم که شرایط وثیقه خروج از کشور مشمولان غایب به چه صورت می باشد.

وثیقه خروج از کشور، میزان تعیین شده وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی بوده که مشمولان خدمت نظام وظیفه عمومی، باید به منظور اخذ مجوز خروج از کشور، برای سپردن آن اقدام نمایند. ثبت نام و سپردن این وثیقه، از طریق سامانه سخا پلیس، انجام گرفته و سپردن آن، برای مشمولان غایب در سال 1402 امکان پذیر نمی باشد.

وثیقه خروج از کشور چیست؟


همانطور که دولت، موظف است تا خدمات مرد نیاز شهروندان را برای آن ها فراهم کرده و زمینه رفاه حد اکثری آن ها را ایجاد نماید، شهروندانی که در داخل مرزهای یک کشور نیز زندگی کرده، تکالیفی را در برابر کشور خود بر عهده دارند. رعایت قوانین و مقررات ارهنمایی و رانندگی، پرداخت مالیات ها و عوارض و شرکت در انتخابات، از جمله وظایف شهروندانی بوده که در داخل مرزهای یک کشور زندگی کرده و از خدمات عمومی آن، استفاده می کنند.

یکی از وظایف شهروندان در کشور ما، که البته اختصاص به آقایان داشته، گذراندن دوره خدمت وظیفه عمومی یا همان سربازی می باشد. بر اساس قانون خدمت وظیفه عمومی، کلیه مردانی که به سن 18 سالگی رسیده اند، موظف به گذراندن دوره اجباری سربازی می باشند. با این توضیح که بر اساس معافیت یا عدم معافیت تحصیلی، آغاز این دوره، متفاوت بوده که طبق توضیحات زیر می باشد:

افرادی که پیش از 18 سالگی، فارغ التحصیل شده یا ترک تحصیل کرده اند، تا حداکثر 6 ماه پس از رسیدن به 18 سالگی، موظف به دریافت دفترچه خدمت و معرفی خود می باشند.

افرادی که پس از رسیدن به سن 18 سالگی، به تحصیل اشتغال داشته، اعم از دانش آموزان، دانشجویان و طلاب، تا پایان دوره تحصیلی خود، معاف از خدمت نظام وظیفه می باشند. این افراد، پس از فارغ التحصیلی یا انصراف یا اخراج از دوره آموزشی مربوطه، موظف هستند که ظرف حداکثر، یک سال، خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی نمایند.

ضمنا حداکثر مدت زمان معافیت تحصیلی، در مورد دانش‌آموزان، تا 20 سالگی و برای مقاطع تحصیلی کاردانی 5/2 سال، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته 3 سال، کارشناسی پیوسته 5 سال، کارشناسی ارشد پیوسته 6 سال، دکترای پزشکی پیوسته 8 سال و دکترای تخصصی 6 سال می باشد.

مطابق قانون خدمت نظام وظیفه، مشمولینی که از معرفی خود، طبق تاریخ های مقرر که توضیح داده شد، خودداری نمایند، از برخی از خدمات دولتی، محروم خواهند شد که این خدمات عبارتند از: دریافت گواهینامه، دریافت وام از بانک ها و موسسات دولتی، کاندید شدن برای انتخابات، ثبت نام پروانه کسب و دریافت آن و استخدام در نهادهای دولتی و موسسات دولتی.

یکی از خدمات دولتی که مشمولان غایب، از آن، محروم می شوند، صدور گذرنامه یا پاسپورت، برای این اشخاص بوده و به این ترتیب، با نبود پاسپورت، به عنوان مجوز خروج از کشور، این افراد، حق خروج از کشور را نخواهند داشت.

با این وجود، از آنجا که در موارد خاصی، این اشخاص نیاز به خروج از کشور داشته، سازمان نظام وظیفه، ترتیبی را تعیین نموده است که به موجب آن، مشمولان می توانند با سپردن مبلغی وجه، برای یک دوره زمانی معین، از کشور خارج شوند. این وجه در اصطلاح، وثیقه خروج از کشور، نامیده شده که تضمین بازگشت فرد به کشور و گذراندن خدمت وظیفه عمومی می باشد.

در پایان این بخش، لازم به ذکر است که اگرچه شایع ترین فرض سپردن وثیقه خروج از کشور ، مربوط به مشولان سربازی یا خدمت نظام وظیفه بوده، اما سپردن وثیقه خروج از کشور، اختصاص به مشمولان خدمت وظیفه نداشته و کلیه اشخاصی که به هر دلیل، ممنوع از خروج از کشور بوده، تحت شرایط خاص و با سپردن وثیقه خروج از کشور، به میزان لازم، می توانند برای دریافت گذرنامه و مجوز خروج از مرزهای کشور، اقدم نمایند.

بر اساس اعلام سازمان وظیفه عمومی فراجا، مشمولان نظام وظیفه، در صورتی که فاقد غیبت غیر موجه باشند، می توانند، بدون نیاز به پرداخت وثیقه خروج از کشور، برای خارج شدن از مرزها، جهت زیارت عتبات عالیات، اقدام نمایند. بدین منظور، متقاضیان می توانند، با مراجعه به سامانه سخا پلیس، به آدرس sakha.epolice.ir ، درخواست خروج از کشور خود را ثبت نمایند.

وثیقه خروج از کشور برای سربازان

انواع وثیقه خروج از کشور


یکی از دغدغه هایی که در رابطه با وثیقه خروج از کشور ، برای مشمولین خدمت وظیفه یا همان سربازی مطرح می گردد، این مساله بوده که نوع وثیقه ای که می توانند برای گذاشتن آن و خروج از کشور اقدام نمایند، چه بوده و برای چه موارد و چه نوع سفرهایی می توان اقدام به گذاشتن وثیقه خروج از کشور نمود؟

در پاسخ به سوال فوق، باید گفت، طبق اعلام سازمان نظام وظیفه عمومی، در حال حاضر، وثیقه خروج از کشور، به صورت وجه نقد می بایست پرداخت شده و به حساب بانکی اعلام شده از سوی سازمان نظام وظیفه پرداخت گردد؛ یا اینکه ضمانت نامه بانکی، تحویل آن سازمان گردد.

همچنین، سفرهایی که می توان برای انجام آن، اقدام به سپردن وثیقه خروج از کشور نمود، انواع سفرهای زیارتی، علمی، سیاحتی، مطالعاتی، ورزشی، درمانی، کاری و ماموریتی و خدمت به سازمان متبوع متقاضی می باشد.

هزینه و میزان وثیقه خروج از کشور


شاید به جرات بتوان گفت که مهم ترین مساله مرتبط با وثیقه خروج از کشور، برای متقاضیان آن، مساله مالی آن و میزان این وثیقه می باشد. به همین دلیل، همواره این سوال از سوی متقاضیان مطرح می گردد، میزان وثیقه خروج از کشور، چقدر می باشد؟

در پاسخ به این سوال که میزان وثیقه خروج از کشور، چقدر می باشد؟ باید گفت، دولت، هر ساله، میزان وثیقه خروج از کشور، را تعیین و اعلام می کند و مشمولین نظام وظیفه، به منظور انجام مراحل ثبت نام گذرنامه اینترنتی، برای دریافت پاسپورت یا گذرنامه و مجوز خروج ا زکشور، می بایست برای سپردن آن میزان وثیقه خروج از کشور و واریز آن به حساب بانکی، اقدام نمایند. بر این اساس، میزان وثیقه خروج از کشور، مطابق اطلاعات جدول زیر می باشد:

میزان وثیقه خروج از کشور


نوع سفر


هدف


میزان وثیقه


علمی


شرکت در کنفرانس ها، همایش های علمی، انجام سفر های مطالعاتی و تحصیل در مقاطع تکمیلی


80 میلیون ریال وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی


زیارتی


زیارت عتبات عالیات، در کشورهایی نظیر عراق و سوریه یا انجام مناسک حج، در کشور عربستان


30 میلیون ریال وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی


سیاحتی


سیاحت، گردش و ملاقات اقوام ساکن در خارج از کشور


150 میلیون ریال وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی


مطالعاتی


انجام تحقیق یا آزمایش، به منظور پیشرفت تحصیلی (مخصوص دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری)


80 میلیون ریال وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی (برای دوره های مشترک 150 میلیون ریال)


ورزشی


حضور دراردوهای تدارکاتی تیم های باشگاهی و ملی و مسابقات رسمی برگزار شده در خارج از کشور


تضمین مراجعت مشمول به مبلغ 150 میلیون ریال از سوی وزارت ورزش و جوانان


پیگیری درمان


معالجه بیماری


ــ


کاربران بیمه تامین اجتماعی، برای محاسبه مبلغ پرداختی حق بیمه دوران سربازی و خرید سابقه بیمه آن، ابتدا می بایست در سایت eservices.tamin.ir ثبت نام و با استفاده از خدمات غیر حضوری این سازمان، مبلغ پرداختی برای خرید بیمه دوران سربازی شان را به صورت آنلاین پرداخت نمایند.

مدت مجاز وثیقه خروج از کشور


علاوه بر میزان وثیقه خروج از کشور، که مطابق اعلام دولت، هر ساله، تعیین و مشخص شده و جدول آن نیز در بخش قبل مقاله، ارائه گردید، مساله مهم دیگری که در رابطه با این وثیقه، باید به آن توجه نمود، بحث مدت مجاز وثیقه خروج از کشور، می باشد.

با این توضیح که، هنگامی که وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی، به عنوان وثیقه خروج از کشور، سپرده می شود، این وثیقه تا مدت محدودی، دارای اعتبار بوده و پس از گذشت آن مدت و عدم بازگشت مشمولان به کشور، وثیقه از سوی سازمان نظام وظیفه، ضبط خواهد شد که بر خلاف اعتراض به دستور ضبط وثیقه قضایی، قابل اعتراض نمی باشد. لذا در این بخش، به توضیح مدت مجاز وثیقه خروج از کشور، در رابطه با انوع سفرهای علمی، زیارتی، سیاحتی، مطالعاتی، ورزشی و درمانی پرداخته که مدت اعتبار آن مطابق جدول ارائه شده در ذیل می باشد:

مدت مجاز وثیقه خروج از کشور


نوع سفر


هدف


مدت مجاز وثیقه


علمی


شرکت در کنفرانس ها، همایش های علمی، انجام سفر های مطالعاتی و تحصیل در مقاطع تکمیلی


حداکثر 30 روز (جهت مقالات و کنفرانس ها)

حداکثر 45 روز (جهت کارگاه ها و دوره های آموزشی)

زیارتی


زیارت عتبات عالیات، در کشورهایی نظیر عراق و سوریه یا انجام مناسک حج، در کشور عربستان


حداکثر 180 روز (مخصوص اساتید و مبلغین)

حداکثر 30 روز (مخصوص دانشجویان و طلاب علوم دینی)

حداکثر 60 روز (مخصوص کاروان های زیارتی)

سیاحتی


سیاحت، گردش و ملاقات اقوام ساکن در خارج از کشور


حداکثر 20 روز(برای دانشجویان 30 روز)


مطالعاتی


انجام تحقیق یا آزمایش، به منظور پیشرفت تحصیلی (مخصوص دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری)


شش ماه (کارشناسی ارشد)

یک سال (دکتری)

ورزشی


حضور دراردوهای تدارکاتی تیم های باشگای و ملی، مسابقات رسمی برگزار شده در خارج از کشور


مهلت قانونی، با در نظر گرفتن شرایط مسابقات ورزشی


پیگیری درمان


معالجه بیماری


با توجه به میزان طول درمان (قابل تمدید می باشد)


کارت پایان خدمت، از جمله مدارک هویتی بسیار مهم برای آقایان به شمار می رود، البته، در صورت گم شدن کارت پایان خدمت، امکان دریافت کارت پایان خدمت المثنی، وجود دارد.

سایت وثیقه خروج از کشور


با ورود اینترنت و پیشرفت آن، در سال های گذشته، علاوه بر افراد که نحوه انجام بسیاری از کارهای خود را از شکل حضوری، به شکل اینترنتی، تغییر داده اند، دولت و بخش های مختلف آن نیز سعی کرده، تا با استفاده از این تکنولوژی مفید، خدمات خود را هر چه بیشتر از حالت حضوری، خارج کرده و به شکل اینترنتی و الکترونیکی، به متقاضیان، ارائه نمایند.

لذا، به منظور تحقق این هدف، دولت، اقدام به تاسیس و راه اندازی سامانه ها و سایت های اینترنتی متعددی کرده و افراد متقاضی خدمات دولتی، می توانند با مراجعه به این سامانه ها و سایت ها و با انجام مراحل ثبت نام، برای دریافت خدمات مورد نیاز خود، به شکل غیر حضوری اقدام نمایند. سامانه ثنا، سایت پلیس راهور 120 و سامانه سماس، نمونه ای از این سایت ها و سامانه های دولتی می باشند.

یکی از سایت هایی که در سال های اخیر و با اینترنتی شدن خدمات دولتی، تاسیس و راه اندازی شده، سایت سامانه سخا پلیس، به آدرس اینترنتی sakha.epolice.ir می باشد. این سایت، خدمات متعددی را به کاربران خود ارائه داده که از جمله آن ها می توان به استعلام تخلفات رانندگی، درخواست گواهینامه پایه سوم، شماره گذاری وسایل نقلیه و ثبت نام سربازی اشاره نمود.

لازم به ذکر است که این سامانه، اختصاص به وثیقه خروج از کشور مشمولان خدمت نظام وظیفه داشته و بقیه اشخاص ممنوع از خروج از کشور، برای سپردن. وثیقه، باید به مرجع مربوطه که آنها را ممنوع الخروج کرده، مراجعه نمایند. مانند اینکه اشخاص ممنوع الخروج به موجب دستور اجرای احکام دادگاه حقوقی، باید به اجرای احکام مربوطه، مراجعه کنند.

وثیقه خروج از کشور برای سربازان

نحوه سپردن وثیقه خروج از کشور


متقاضیان خروج از کشور که می بایست جهت اخذ گذرنامه و مجوز خروج از کشور، اقدام به سپردن وثیقه نمایند، می توانند با مراجعه به سامانه سخا پلیس، جهت سپردن وثیقه خروج از کشور، ثبت نام کرده و وجه لازم را پرداخت کنند. لذا، در این بخش، به توضیح مراحل و نحوه سپردن وثیقه خروج از کشور، پرداخته که مطابق راهنمای تصویری زیر می باشد.

مرورگر دستگاه خود را باز کرده و آدرس سامانه سخا پلیس، یعنی sakha.epolice.ir را جست و جو نمایید تا مطابق تصویر زیر، وارد صفحه اصلی سامانه شوید. به منظور ورود به سامانه و پرداخت وثیقه خروج از کشور، نام کاربری( کد ملی) و رمز عبور خود را در کادرهای مربوطه وارد کرده و پس از وارد کردن عدد تصویر امنیتی، دکمه ورود را کلیک کنید.

لازم به ذکر است که چنانچه، دارای نام کاربری و رمز عبور نمی باشید، ابتدا باید با کلیک بر روی دکمه ثبت نام، برای انجام مراحل ثبت نام و دریافت نام کاربری و کلمه عبور، اقدام نمایید.

راهنمای تصویری


اکنون، همانطور که در تصویر زیر ملاحظه می کنید، وارد حساب کاربری خود شده اید. برای ثبت درخواست سپردن وثیقه خروج از کشور، بر روی گزینه خروج از کشور وظیفه عمومی، کلیک کرده و از زیر منو، گزینه درخواست مجوز خروج از کشور را انتخاب نمایید.

راهنمای تصویری

چنانچه، در صفحه جدید، اطلاعات هویتی خود را مشاهده نمی کنید، ابتدا باید برای ثبت نام، به یکی از دفاتر پلیس+10 که همچون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، دارای شعب در سطح کشور بوده، مراجعه کرده و ثبت اطلاعات هویتی نمایید. اما در صورت ثبت نام قبلی و مشاهده اطلاعات هویتی، صفحه را به پایین بکشید.


در کادر مشخص شده برای ثبت درخواست سپردن وثیقه خروج از کشور، ابتدا، از منوی کشویی، علت درخواست را انتخاب کرده و پس از مشخص نمودن مقصد، اطلاعات مربوط به تاریخ سفر خود را نیز وارد نموده و در پایان، دکمه ثبت درخواست را بزنید.

راهنمای تصویری

اکنون می توانید، بر اساس نوع سفری که در بخش قبل، انتخاب کرده اید، میزان وثیقه خروج از کشور تعیین شده را به طور اینترنتی پرداخت کرده و با دریافت شماره رهگیری، برای درخواست گذرنامه و مجوز خروج از کشور اقدام نمایید.

وثیقه خروج از کشور مشمولان غایب


در بخش های قبل، توضیح دادیم که مشمولین خدمت نظام وظیفه می توانند با سپردن وثیقه خروج از کشور، به میزان مقرر متناسب با نوع سفر، برای ثبت درخواست در سامانه پلیس سخا و پرداخت میزان مبلغ وثیقه مورد نیاز، اقدام نمایند.
همچنین، گفتیم که این وثیقه، از نظر زمانی، نامحدود نبوده و بسته به سفر متقاضی مشمول خدمت وظیفه عمومی، مدت اعتبار آن، از 30 روز تا یک سال متغیر بوده و در مواردی همچون بیماری و سفر ورزشی، با توجه به اعلام نظر مراجع مربوطه، تعیین می گردد.

اما یکی از گروه های مشمول خدمت نظام وظیفه، افرادی هستند که می بایست در گذشته، برای ثبت نام سربازی و معرفی خود اقدام می کرده، اما به دلیل تعلل در ثبت نام، اکنون، غایب محسوب می شوند. لذا، ممکن است این سوال مطرح گردد که شرایط وثیقه خروج از کشور مشمولان غایب به چه صورت می باشد؟

در پاسخ به این سوال که وثیقه خروج از کشور مشمولان غایب به چه صورت می باشد، باید گفت که مطابق مقررات قانون خدمت نظام وظیفه، مشمولین سربازی با خدمت نظام وظیفه، که غایب بوده و دارای غیبت غیر موجه می باشند، حق خروج از کشور را نداشته و بنابراین، نمی توانند برای درخواست سپردن وثیقه خروج از کشور و دریافت مجوز اقدام نمایند.

کلام آخر

یکی از حقوق شهروندی هر انسان در کشور ایران در قبال کشورش، خدمت سربازی است که تمامی آقایان باید انجام دهند اما در مواردی هم استثنا وجود دارد که بعضی از اقایان بنا بر شرایط خود از خدمت سربازی معاف هستند که در سایت نظام وظیفه به تمامی این موارد اشاره شده است. در بعضی موارد بعضی از آقایان بنا بر مطالبی که در داخل متن اشاره شد باید به خارج از کشور سفر کنند و نمی‌توانند در خدمت حاضر شوند. برای این کار نیاز به وثیقه دارند. مبالغ این وثیقه هاهم در داخل متن در جداول مورد نظر ذکر شده است. با اماده سازی و گرد اوری این مزالب قصد داشتیم تا شماهم از این شرایط آگاه شوید. امیدواریم که برایتان مفید بوده باشد.


دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
روایت سیدابراهیم رئیسی از خانه داری و آشپزی همسرش جمیله علم الهدی +ویدیو/ بعضی روزا غذا نبود و کیک و شیر میخوریم (201 نظر) چهره های غمگین دختر سیدابراهیم رئیسی و پسر حسین امیرعبداللهیان در مراسم بزرگداشت پدرشان در دانشگاه+عکس (72 نظر) نگاهی به خانه ساده و بدون تجملات شهید آیت الله آل هاشم+عکس/ساده زیستی و مظلومیت پدر معنوی آذربایجان... (66 نظر) دختر شهید سید ابراهیم رئیسی: ما تا 13 سالگی اجاره نشین بودیم+ویدئو (69 نظر) ناگفته هایی از ساده زیستی سیدابراهیم رئیسی؛ رئیس‌‌جمهوری که سال‌ها اجاره‌نشین بود! (62 نظر) روایت جالب شهید سید ابراهیم رئیسی از درس خواندن نوه هایشان در مدرسه دولتی/ رئیس جمهور ساده زیست و مردمی+ویدیو (59 نظر) تابلو نقاشی چهره دلنشین سیدابراهیم رئیسی در خانه رئیس جمهور شهید+عکس (57 نظر) رونالدو کچل کرد ؛ چهره ابرستاره فوتبال جذاب‌تر شد (44 نظر) نگاهی به خونه زندگی ساده و بدون تجملات سید ابراهیم رئیسی با رونمایی از عکس بزرگ آن شهید روی دیوار+عکس/ ساده زیستی سید محرومان ... (39 نظر) سبک چیدمان وسایل دکوری برای ورودی خانه به سبک مینا مختاری همسر خوش سلیقه بهرام رادان+عکس/ به رخ کشیدن طراحی خانه به سبک اروپایی (26 نظر) گردنبند و دستبند طلای هادی چوپان با طرح نقشه ایران/ هادی چوپان و زرق و برق جواهراتش +عکس (27 نظر) زیباترین اسم های فرزندان بازیگران ایرانی همراه با معنا/ از محسن تنابنده تا شهاب حسینی و ... (24 نظر) نگاهی به حیاط باصفا و دلباز ویلای زیبای بیرانوند و اکرم بانو با نگهبان مجهز +عکس/ دارندگی و برازندگی یعنی این! (21 نظر) خطر از بیخ گوش حامیم گذشت/ پایان 3 عمل موفقیت آمیز +جزئیات عمل (21 نظر) انتخاب هوشمندانه و تحسین برانگیز همسر و دختران سیدابراهیم رئیسی در عکس میز عزای رئیس جمهور شهید با مشهورترین قاب ایشان در سازمان ملل+ عکس (19 نظر)
دیگران می‌خوانند   
خودداری الهه حصاری یلدای سریال هشت و نیم دقیقه از توضیح بیشتر درباره ماجرای عاشق شدنش+ویدیو طرز تهیه شربت عرق بیدمشک؛ رفع عطش در روزهای گرم تابستانی ظاهر جذاب و زیبای علیرضا کمالی، رضا پروانه ی سریال پوست شیر بدون گریم تلویزیونی/ مگه داریم این همه تغییر؟+عکس نگاهی به خانه تاریخی زیبا و مجلل یک مرد ایرانی و همسر فرانسوی‌اش در دوره قاجار/ یادگاری از یک زوج عاشق با معماری حیرت انگیز+عکس ایده خلاقانه یک مهندس برق در امضا کردن به طوری که همه متوجه شغلش بشن+ویدیو نگاهی به استایل جذاب و امروزی ستاره های تیم ملی در اولین روز شروع اردو/ از بیرانوند تا جهانبخش و کنعانی+عکس وقتی پسر بیرانوند با 13 سال سن و 14 تا قهرمانی آتیش به دل استقلالیا میزنه+ویدئو/کری خوانی به این میگن... مراسم افتتاحیه کافه رستوران لاکچری وسقف متحرکِ علیرضا بیرانوند در شمال تهران+ویدیو/ چه دیزاینی چه فیلمبرداری خفنی ! فال قهوه با نشان روز دوشنبه 14 خرداد ماه 1403 چرا حبوبات حشره میزند؟ + بهترین راه حل خانگی قربون صدقه رفتن فرزاد فرزین برای زنش/ چه عاشقانه دلنشینی+فیلم فال حافظ با تفسیر امروز دوشنبه 14 خرداد 1403+ فیلم چهره غمگین و متاثر سیدابراهیم رئیسی بر سر خانه ابدی پدرشان+عکس نگاهی به ویلای زیبا و نوستالژی ستاره سادات قطبی در دربند تهران+ویدیو/ چقدر به پسرش داره خوش میگذره عکس های یادگاری شبنم قلی خانی در پشت صحنه سریال هشت و نیم دقیقه/ از آشپزخونه تا تولد! دکوراسیون هنری و زیبای خانه باصفا و امروزی کیانوش سریال آوای باران/ تیپ دهه شصتی حسابی ترکوند!+عکس فال روزانه امروز دوشنبه 14 خرداد ماه 1403 استوری معنادار بهروز سریال پایتخت بعد از قهرمانی جنجالی پرسپولیس/ آفساید بود یا نبود؟+عکس فال شمع روزانه امروز دوشنبه 14 خرداد 1403 خنده دارترین سکانس فسیل: وقتی بهرام افشاری تو خواستگاری با زبون خوش نمیتونه پدر دختره رو راضی کنه و میزنه به سیم آخر +ویدئو😂 آخر خنده اس! واکنش محمود احمدی‌ نژاد به قهرمانی پرسپولیس +ویدیو/ حال خوش رئیس جمهور سابق پس از ثبت نام در انتخابات عکس بامحبت 2 برادر جنتلمن آزاده زارعی، بازیگر سریال آوای باران/ ویو رو نگا!😍 نگاهی به اتاق هانا دختر زبر و زرنگ و هنرمند مهران غفوریان+ویدیو/ قشنگ برا خودش شهربازیه😍 فال ابجد روزانه دوشنبه 14 خرداد 1403 رونمایی از دختر و همسر جوان میثم مطیعی، مداح ایرانی اهل بیت/ چقدر پدر و دختر شبیه هم هستن!+عکس دیزاین خونه باکلاس و امروزی کیوان ساکت اف و شیدا خلیق بعد از ازدواج +عکس تمیز کردن انگشت جوهری همتی سوژه خبرنگاران شد +فیلم عظیم الجثه ترین قورباغه جهان با چشمانی بزرگتر از چشم انسان رونمایی از 2 عروس خانواده گلزار؛ آیسان آقاخانی و جاری چشم و ابرو مشکی‌اش+عکس تصویری قدیمی از دوران جوانی جواد خیابانی با ریش متفاوت/ مجری جنجالی این روزها خیلی شکسته شدن سلفی زیبای سردار آزمون با آینه اتاق هتل مدرن و امروزی استرالیایی/ مثل همیشه جذاب و خوش استایل+عکس اموال و دارایی محمود احمدی نژاد از زبان خودش+ویدیو/ به خط شدن فرزندان رئیس جمهور سابق برای زندگی کردن در کنار پدرشان خلاقیت بانمک کیوان ساکت اف، سپند امیرسلیمانی و باربد بابایی هنگام عکاسی با مدال طلای سروش رفیعی+عکس این ها را زنان اختراع کردند، چیزهایی که فکرش را هم نمی کردید/ از وای و GPS تا برف کن و ماشین ظرفشویی و ..... خبر خوش برای طرفداران حامیم؛ ترخیص از بیمارستان و ادامه روند درمان در منزل+عکس احمد مهرانفر ارسطوی سریال پایتخت خطاب به شبنم مقدمی: ما مدت هاست مثل خواهر و برادریم!+فیلم ژست قهرمانی مدافع پرسپولیس و همسرش با جام طلایی در منزل!+ عکس لحظه خارج کردن سر یک بچه بویراحمدی از داخل دیگ زودپز توسط تیم امدادی + فیلم سورپرایز خوشمزه همسر ستاره سادات قطبی برای ته‌تغاری خونه/ چه بابای مهربون و خوش اخلاقی+ویدیو حضور هدیه تهرانی و سحر دولتشاهی در فیلم زندگی امام خمینی(ره)+ عکس
منتخب روز   
سیر تحولات تیپ و استایل محمود احمدی نژاد در روز ثبت نام برای انتخابات ریاست جمهوری از سال 1384 تا 1403+عکس جایزه بزرگ خودرو اتومات و لوازم برقی دولت به مردم در صورت رعایت یک چیز+فیلم آشنایی با چهره 4 فرزند علی لاریجانی+عکس/ از پسر آخوند تا دختر پزشک حضور خبرنگار صداوسیما با کت و دامن کرم قهوه ‌ای در وزارت کشور برای پوشش اخبار انتخابات +عکس تفریحات سالم امیرمحمد یزدانی ستاره کشتی؛ از شکستن چوب هیزم تا دوستی با حیوانات و تیراندازی+ فیلم تیکه سنگین احمدرضا عابدزاده به کریم باقری/ ناراحتی کریم باقری از عقاب+ فیلم انتخاب هوشمندانه و تحسین برانگیز همسر و دختران سیدابراهیم رئیسی در عکس میز عزای رئیس جمهور شهید با مشهورترین قاب ایشان در سازمان ملل+ عکس روایت سیدابراهیم رئیسی از خانه داری و آشپزی همسرش جمیله علم الهدی +ویدیو/ بعضی روزا غذا نبود و کیک و شیر میخوریم سینه زنی شهید آیت الله آل هاشم در مراسم شاخسی (عزاداری شاه حسین گویان)+ویدئو/ لحظات تکان‌دهنده وداع پدر شهید مالک رحمتی با پسرش ... +ویدئو شهید آل هاشم، امام‌ شنبه تا جمعه!+ویدئو/پدر معنوی آذربایجان... حیات وحش بدون سانسور/ ترس، دلهره + فیلم